Loading...
ЕФЕКТИ 2017-09-08T11:21:46+00:00

Довършителни ефекти

разделител

Възползвайте се от многобройните ефекти, които предлагаме, за да акцентирате върху специфичните белези на Вашата компания или характерните качества на Вашите продукти. Отличителният етикет може да помогне на клиента да посегне точно към Вашия продукт.

„Liquid Metal“

разделител

Като довършителен процес за самозалепни етикети предлагаме все по-популярния „Liquid Metal“ ефект за постигане на 3D изображение. Резултатът наподобява течен метал – злато, сребро и тн.

Топъл печат

разделител

Топлият печат е ефект, който се използва често, за да подобри визията на изделието. Налични са разнообразни фолия – с метален или холографски ефект, както и цветни фолия със специфичен отблясък.

Обемен сито лак

разделител

Обемният сито лак придава текстура на определена част или надпис от етикета. Той е интересна алтернатива на стандартните лакове, като придава на изделието ефектен финиш.

Liquid Metal Течен метал
Ситообемен лак и цветен топъл печат
Ситообемен лак

UV лак

разделител

UV лакът е допълнително покритие, което осигурява по-добра защита срещу наранявания и оставяне на отпечатъци. Подсилва цветовете, може да ги матира и да придаде сатенен или кадифен вид. Възможностите за нанасяне са гланц, мат, soft-touch или комбинация, а резултатът е винаги ефектен.

Релефен печат

разделител

Релефният печат поставя акцент върху определена част от етикета – изображение или текст. Нанася се посредством специално изработено клише и може да бъде вдлъбнат или изпъкнал.

Холограми

разделител

Поставянето на холограмно фолио на Вашия етикет ще направи прадукта Ви още по-атрактивен. Холограмата поставя акцент върху уникалността на изделието и му придава изсикана визия.

UV лак
Релефен печат
Холограма
Лого Печатница Дъга

Искате да се свържете с нас?

Пишете ни