Печатница Дъга отново вдига летвата в производствoто и предлаганите услуги!

разделител

Да даваме на клиентите най-дoброто винаги е било наш приоритет, което затвърдихме още в началото на 2012г., когато станахме първата печатница в България, инвестирала в цифрова технология за печат на ролни самозалепващи етикети XEIKON 3050.

И не спряхме до там!

Опирайки се на дългогодишния ни опит в цифровия и конвенционалния офсетов печат се ориентирахме бързо в развиващите се с огромна скорост полиграфически технологии и след 5 години непрекъснати инвестиции в нови машини на водещите производители в бранша: MIYAKOSHI – Япония, ABG Graphics – Англия, New Foil – Англия и SMOOTH – Тайван, решихме да направим следваща стъпка в нашето развитие като инвестирахме в най-високотехнологичната дигитална преса за ролен печат в момента  HP INDIGO 6800.

HP Indigo
От началото на 2018 до сега клиентите ни се радват на:

  • Качество от ново поколение!
Най-широка цифрова цветова гама. Възпроизвеждане на 97% от цветовете на PANTONE® при използване на CMYK или HP IndiChrome (6 или 7-цветен процес) одобрен от Pantone.

  • Най-широка медийна гама

Пресата поддържа най-широката гама от медии в цифровото производство, включително синтетични и хартиени субстрати с дебелина от 12 до 450 микрона.

  • Интелигентно управление на цветовете

Пакетът за автоматизация гарантира покриването на стандарти, точност и последователност на цветовете. Вграденият спектрофотометър и софтуерни инструменти опростяват управлението на цветовете и премахват необходимостта от ръчни калибровъчни процеси.

  • Повече прецизност за по-кратки срокове!

С технологията One Shot. Всички цветове се прехвърлят едновременно с един удар върху субстрата. Това гарантира точна и повторяема регистрация на всеки цвят дори и върху чувствителни материали.

  • Повече прецизност за по-кратки срокове!

С технологията One Shot. Всички цветове се прехвърлят едновременно с един удар върху субстрата. Това гарантира точна и повторяема регистрация на всеки цвят дори и върху чувствителни материали. Най-мощния RIP в индустрията дава възможност за изключително бърза подготовка на поръчките, а скоростта при цветен печат е до 40м/мин.

  • Уникален дизайн

Безкрай цветови вариации постигаме чрез софтуера Hp SmartStream Mosaic, създаващ т.нар. ефект на мозайка. Технология, позволяваща ни ротация и мащабиране на случаен принцип на желан брой изходни графични документа, което води до автоматично създаване на безброй неповторими дизайни в рамките на минути. Това увеличава продажбите на клиента, като прави марката му по-разпознаваема и предпочитана.

  • Приложение отвъд етикирането

Изработката на етикети, гъвкави опаковки, шринк слийв ръкави върху всякакви филми и хартия, запазвайки споменатото качество, ни гарантира възможност за поемане на множество поръчки от разнородно естество. Така се превръщаме във фирма, която ще задоволи различни потребности на бранда Ви, спестявайки Ви време и ресурси.

HP Indigo - labels

  • Сигурност

С технологията “Brand Protection and Security” осигуряваме сигурност на бранда чрез микротекст, възможности за последващ мониторинг и проследяване, и невидими защитни мастила.

  • Обслужване от А до Я

Новата дигитална преса, в съчетание с възможностите ни в довършителните процеси, ни дава свободата да задоволим и най-капризния клиент.

Не мислим да се задоволим с по-малко от най-доброто и занапред. Следете сайта и страницата ни във Facebook.

By | 2018-09-13T15:06:26+00:00 септември 10th, 2018|Любопитно, Новини|