Популяризирайте Вашата пивоварна със забележителни етикети за бирени бутилки

Някои марки бира са известни със своите етикети за бутилки, тъй като те презентират по интересен начин вкусът и ароматът на бирата във варелите. Помислете за отличителните стикери на исторически и случайни теми на Rogue Ales, ръчно разработения мотив на Anchor Steam Beer (с фирмената котва отпред).

Всеки един от производителите ще се стреми да привлече вниманието с нещо интересно, да остане в съзнанието като бъде запомнен. Най-добрия начин за това е чрез асоциация, която се налага в съзнанието на клиента. Тя може да бъде обвързана с политиката на фирмата, логото, нейното име, идея, която представя или друг конкретен елемент, свързан с компанията или нейните клиенти. И колкото пивоварни има, толкова идеи (на квадрат) може да присъстват на пазара.

Накратко, ако вашата пивоварна иска да привлече вниманието на купувачите в местата за търговия на дребно, ще се сблъскате със силна конкуренция от аналогични или други добри напитки.

Съставките на Изпъкващите етикети за бира
разделител

И така, какви качества притежават „големите“ етикети за бира?

За да се насладите на оптимални резултати, трябва да постигнете баланс между привличането на вниманието на потребителите и предоставянето на цялата информация, която те търсят, във формат, който е лесно да се „изложи“ на самата бира.

Ако етикета е прекалено семпъл и нищо в него не изпъква, то рискувате той да бъде пропуснат на фона на по-ефектните, цветни или творчески такива. Ако е прекалено шарен или има твърде много елементи, може да обърка съзнанието на клиента и той да се откаже да чете написаното по него. Ако пък информацията, относно алкохолното съдържание и други детайли, които клиентите търсят, е написана с неподходящ шрифт или трудна за намиране – то дори и интересен, продуктът може да си остане некупен.

В този смисъл идеята за добър стикер е двуетапен процес:
Първо, спечелете купувачите с привлекателен дизайн, а след това предайте всичко, което трябва да знаят, в рамките на време, колкото един небрежен поглед.

Ако първата част на процеса пропаднe, клиентите никога няма да стигнат до втора стъпка. А липсват ли достатъчно подробни описания, може да загубят интересът, спечелен с красивия дизайн.

Етикети за бира
Вдигнете етикета на домашната пивоварна до следващото ниво
разделител

Домашното пивоварство е плод на любовта към бирата, а дизайнът на етикета за домашно пиво трябва да отразява това. Прекалено често обаче добрите домашни продукти се пренебрегват поради липса на добро етикетиране, но Печатница Дъга може да промени всичко това.

Предлагаме гама от различни покрития и хартия – високо гланцово покритие, матово покритие и хартия, която е водоустойчива и гарантира, че етикетът ще стои там, където му е мястото, дори и след дълго съхранение в хладилник. Независимо от вашия избор, можете да бъдете сигурни, че печатът ще бъде с висока разделителна способност и с високо качество, така че цветовете на предварително избрания от вас дизайн наистина ще изпъкнат и грабнат вниманието.

By | 2018-04-14T19:19:59+00:00 април 12th, 2018|Любопитно, Новини, Продукти|